Дні аритмології в Києві

Шановні колеги, запрошуємо до участі в ХІ реєстровій науково практичній конференції з міжнародною участю “Дні аритмології в Києві”, яка відбудеться в Інституті серця МОЗ України 21-22 листопада 2019 року.

Співорганізаторами конференції є Інститут серця МОЗ України і Національна медична академія післядипломної освіти імені П.Л. Шупика. Основна мета конференції – ознайомити практичних лікарів-кардіологів, кардіохірургів, терапевтів, суміжних спеціалістів, лікарів-інтернів з новітніми досягненнями в діагностиці, інтервенційному та медикаментозному лікуванні аритмій серця. Традиційно конференція є однією з найважливіших подій року в Україні в галузі аритмології. Участь у конференції безкоштовна, усі учасники отримають сертифікати.

З повагою, Генеральний директор ДУ “Інститут серця МОЗ України”, завідувач кафедри кардіохірургії, рентгенендоваскулярних і екстракорпоральних технологій НМАПО імені П.Л. Шупика член-кореспондент НАМН України професор Б. Тодуров завідувач кафедри функціональної діагностики НМАПО імені П.Л. Шупика професор О.Жарінов.

Наукова програма конференції знаходиться тут.