Цикл ТУ “Амбулаторне моніторування ЕКГ”

Шановні коллеги!

Навчання на плановому циклі ТУ “Амбулаторне моніторування ЕКГ” (15.04-30.04) у період дії карантину буде проходити у дистанційному форматі.

Необхідні документи для реєстрації на навчання:

  1. Копія диплому
  2. Путівка (з печаткою закладу охорони здоров’я – для бюджетних путівок).
  3. Заповнені документи (технологічна картка, анкета слухача – видаються на кафедрі або надсилаються на електронну пошту слухача).
  4. Свідоцтво про одруження (у разі зміни прізвища).
  5. Відрядження (за необхідності).

Очна реєстрація слухачів на клінічній базі кафедри в Інституті серця МОЗ України буде здійснюватися 15.04 з 09.30 до 12.00. Куратор циклу – асистент Ліфантьєва Наталія Олександрівна (тел. (096) 8097640). Для того, щоби зареєструватися дистанційно, потрібно сфотографувати або відсканувати зазначені документи та відправити їх на адресу електронної пошти natalya_lifanteva@ukr.net з позначкою «Документи для реєстрації на цикл ТУ». Для забезпечення зворотного зв’язку необхідно вказати ваш контактний мобільний номер телефону та чітко – адресу е-mail.

Додаткову платну путівку можна оформити в секторі тематичного удосконалення НМАПО імені П.Л. Шупика (2-ий поверх адміністративного корпусу, кімната 34). Телефон для довідок (044) 205 4825, Ольга Іванівна Волошенюк.

Навчання на циклі буде проходити щодня з використанням платформи Zoom. Графік занять і навчальні матеріали буде розміщено на сайті кафедри www.fd.org.ua, а також сторінці кафедри у Facebook. У період циклу передбачається проведення онлайн науково-практичної конференції з амбулаторного моніторування ЕКГ з участю провідних спеціалістів України. Програму конференції буде оприлюднено заздалегідь.

Після закінчення циклу ТУ кожному слухачу буде видано посвідчення встановленого зразку. Його оригінал можна буде отримати поштою або особисто на кафедрі (після узгодження часу отримання).

Контактні дані співробітників кафедри:

Куратор циклу асистент Ліфантьєва Н.О. – тел. (096)8097640, E-mail: natalya_lifanteva@ukr.net

Завуч кафедри доцент Куць В.О. – тел. (050) 3836985,  E-mail: kutsva@ukr.net

Завідувач кафедри професор Жарінов О.Й. – тел. (050) 3154069, E-mail: oleg_zharinov@hotmail.com