Вебінар профільних кафедр з амбулаторного моніторингу ЕКГ

У рамках дистанційного циклу ТУ «Амбулаторне моніторування ЕКГ» 24 квітня відбувся міжкафедральний вебінар, організований кафедрою функціональної діагностики спільно з профільною кафедрою Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та за інформаційної підтримки компанії “ІМЕСК”

Протягом 4-годинного вебінару на зв’язку постійно були близько 600 лікарів, серед яких домінували кардіологи і лікарі з функціональної діагностики. Професор О.Жарінов і доцент В. Куць вперше на заходах такого рівня детально розглянули аспекти діагностики та ведення пацієнтів з безсимптомними тахі- і брадиаритміями. Доценти У. Черняга-Ройко і М. Сороківський зупинились на сучасних можливостях добового моніторингу ЕКГ і сучасних технологіях ЕКГ-моніторингу подій у різних клінічних ситуаціях.

Проведений на платформі Microsoft Teams вебінар став першим підсумком великої роботи, здійсненої останнім часом кафедрою функціональної діагностики для впровадження дистанційних технологій навчання в освітній процес. Активне залучення аудиторії у процес навчання, відчуття безпосереднього контакту кожного лікаря з доповідачами, незаангажованість наукового змісту, можливість нарешти поставити «наболіле» питання та оперативно отримати на нього відповідь – ось ці переваги, які всі учасники змогли відчути під час вебінару.

Усі доповіді будуть невдовзі доступні для перегляду на сайті кафедри www.fd.org.ua