ІХ щорічна науково-практична конференція «Функціональна діагностика серцево-судинних хвороб» 18-19 березня 2021

Шановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь у ІХ щорічній науково-практичній конференції «Функціональна діагностика серцево-судинних хвороб». Ця конференція без перебільшення є подією року в Україні для лікарів різних спеціальностей, які цікавляться і займаються методами функціональної діагностики в кардіології.

Основна мета конференції – розглянути сучасні можливості застосування методів функціональної діагностики при серцево-судинних хворобах, зокрема, ішемічній хворобі серця та пору – шеннях серцевого ритму. В межах конференції відбудеться презентація другого видання національного підручника «Функціональна діагностика». Програма конференції додається.
До участі в конференції запрошуються позаштатні експерти з функціональної діагностики і кардіології усіх регіонів України, лікарі з функціональної діагностики, кардіологи, терапевти, співробітники науково-дослідних інститутів, а також кафедр медичних університетів, академій та факультетів післядипломної освіти, на яких навчаються лікарі з функціональної діагностики і кардіології. Конференція відбудеться у режимі онлайн, усі учасники отримають сертифікати встановленого зразка.
З повагою,
Генеральний директор ДУ «Інститут серця МОЗ України», член-кореспондент НАМН України, професор Б.М. Тодуров
Завідувач кафедри функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика, професор О.Й. Жарінов

Програма конференції