Мобільна ехокардіографія

Компанія Санте Інтеграль (www.santeintegrale.com.ua   https://www.facebook.com/santeinte     097 250 70 85), добре знана своїми ультразвуковими сканерами та навчальними програмами, успішно розвиває новий напрямок сучасної медицини – мобільну ехографію (https://youtu.be/jssKyyv3ZLA).

Найбільший інтерес українських лікарів викликає унікальний універсальний бездротовий WiFi датчик міні-ехограф.

Ультра-компактний (125мм) та легкий (90 грамів!!!), він функціонує з мобільним телефоном, планшетом, ноутбуком.

Його дві робочі поверхні забезпечують три типи мультичастотного сканування: лінійне, конвексне та секторальне (кардіо).

Призначений для всіх галузей застосування, він працює не лише у двовимірному режимі, а й у ТМ, кольоровому, енергетичному та імпульсно-хвильовому Допплері.

Чудову якість візуалізації забезпечують сучасні технології оптимізації зображення: гармонічний аналіз («друга гармоніка») та цифровий алгоритм посилення контурів.

Зображення та кіно-петлі (до 1000 кадрів!) миттєво архівуються та надсилаються (із можливими коментарами оператора та сторінкою заключення) по e-mail, смс, WhatsApp, Viber тощо.

Елементарно простий у використанні (зокрема завдяки оптимальним налаштуванням для типових досліджень), він не потребує специфічного навчання.

Відсутність кабеля та підзарядка безроз’ємним індукційним способом є істотною перевагою у разі його стерильного застосування в операційній (тримаючи датчик в стерильному чохлі).

Для реалізації ж глибоко спеціалізованих досліджень Санте Інтеграль пропонує такі бездротові WiFi датчики міні-ехографи:

Фазований (для кардіології та траскраніального Допплера);

– Окремо лінійний та конвексний;

Ендокавітарний та подвійний ендокавітарно-конвексний (для акушества-гінекології).

Додаткову інформацію щодо ціх унікальних датчиків та галерею зображень та відео клінічних випадків розміщено на сторінці https://www.facebook.com/santeinte

З питань придбання просимо звертатися за телефоном: 097 250 70 85