Дні аритмології в Києві,18-19 листопада 2021 року.

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у XIII щорічній науково-практичній конференції з міжнародною участю «Дні аритмології в Києві», яка відбудеться 18-19 листопада 2021 року.

Ця конференція є в Україні подією року для безперервного професійного розвитку лікарів різних спеціальностей, які цікавляться і займаються діагностикою та лікування порушень серцевого ритму. Організаторами конференції є ДУ «Інститут серця МОЗ України» і НУОЗ України імені П.Л. Шупика, а також головний комунікаційний та інформаційний партнер компанія ІМЕСК.

Основна мета конференції – розглянути сучасні можливості стратифікації ризику, медикаментозного та інтервенційного лікування аритмій серця. Доповідачами є провідні вітчизняні та міжнародні експерти з аритмології.

До участі в конференції запрошуються лікарі-кардіологи, лікарі з функціональної діагностики, терапевти, співробітники науково-дослідних інститутів, а також кафедр медичних університетів, академій та факультетів післядипломної освіти, на яких здійснюється навчання лікарів з функціональної діагностики і кардіології. Конференція відбудеться у режимі онлайн, усі учасники отримають сертифікати встановленого зразка. Доступ для перегляду конференції можна буде отримати після реєстрації за посиланням, яке включено до програми.

З повагою,

Генеральний директор ДУ «Інститут серця МОЗ України»,

член-кореспондент НАМН України, професор Тодуров Б.М.

Завідувач кафедри функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика,

професор Жарінов О.Й.