Цикл ТУ «Амбулаторне моніторування ЕКГ»

Шановні колеги! Запрошуємо Вас на цикл тематичного удосконалення «Амбулаторне моніторування ЕКГ», який буде проведено на кафедрі функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика з 15 квітня  до 03 травня 2022 року.

Програма циклу охоплює значний обсяг теоретичних знань і практичних навичок, необхідних лікарю для проведення самостійної роботи з аналізу добового моніторингу ЕКГ. На циклі будуть розглянуті види та технічні аспекти амбулаторного моніторування ЕКГ, нормативні параметри; роль амбулаторного моніторування ЕКГ у діагностиці та лікуванні порушень ритму і провідності серця, пресинкопальних та синкопальних станів, стратифікації ризику раптової серцевої смерті. Для практичних занять будуть надані холтерівські записи для самостійного перегляду та формування заключення з подальшим обговоренням.

Для отримання бюджетної путівки на цикл небхідно надіслати клопотання з місця роботи (зразок додається) на електронну адресу завуча кафедри доцента Куця В.О. –  kutsva@ukr.net  або куратора циклу асистента Ліфантьєвої Наталії Олександрівни natalya_lifanteva@ukr.net.  Контрактну путівку на цикл можна придбати  через систему електронної реєстрації https://nuozu.edu.ua/nv/elektronna-reiestratsiia. Телефон для довідок щодо укладання договорів – (044) 2054831. Вартість навчання на циклі – 2700 гривень.

Необхідні документи для реєстрації на навчання:

Путівка (для бюджетних путівок обов’язкова печатка з місця роботи).

Копія диплому.

Заповнені документи (технологічна картка, анкета слухача – видаються на кафедрі або надсилаються на електронну пошту слухача).

Свідоцтво про одруження (у разі зміни прізвища).

Відрядження (за необхідності).

Для викладачів закладів вищої освіти – витяг з наказу з місця роботи про скерування на навчання на цикл ТУ.

Реєстрація слухачів буде здійснюватися  дистанційно, потрібно якісно відсканувати документи та відправити їх на електронну адресу куратора циклу natalya_lifanteva@ukr.net з позначкою «Документи для реєстрації на цикл ТУ», тел. (096) 8097640. Для забезпечення зворотного зв’язку потрібно обов’язково вказати Ваш контактний номер мобільного телефону та адресу е-mail.

Графік занять і навчальні матеріали буде розміщено на сайті кафедри www.fd.org.ua, а також на сторінці кафедри у Facebook.

Після закінчення циклу ТУ кожному слухачу буде видано посвідчення встановленого зразку (50 балів безперервного професійного розвитку). Його оригінал можна буде отримати поштою або особисто на кафедрі (після узгодження часу отримання).

Контактні дані співробітників кафедри:

Куратор циклу асистент Ліфантьєва Н.О. – тел. (096)8097640, E-mail: natalya_lifanteva@ukr.net

Завуч кафедри доцент Куць В.О. – тел. (050) 3836985,  E-mail: kutsva@ukr.net

Завідувач кафедри професор Жарінов О.Й. – тел. (050) 3154069, E-mail: oleg_zharinov@hotmail.com

Зразок клопотання:

Ректору НУОЗ України імені П.Л. Шупика

академіку НАМН України,

професору Вороненку Ю.В.

Клопотання

Адміністрація ……………………………. просить надати путівку на цикл ТУ «…………», який буде проводитись на кафедрі функціональної діагностики з ….. по……2022 р. для лікаря……… (ПІБ).  Стаж роботи за фахом …..  

Головний лікар…………   (лік.заклад)                                                                                                     ПІБ (гол.лікаря)