Дні аритмології в Києві 17-18 листопада 2022 року

Інститут серця МОЗ України і Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика запрошують взяти участь у ХІV щорічній науково-освітній конференції з міжнародною участю “Дні аритмології в Києві”. Ця конференція є в Україні подією року для безперервного професійного розвитку лікарів різних спеціальностей, які займаються діагностикою та лікуванням порушень серцевого ритму. Організаторами конференції є ДУ «Інститут серця МОЗ України» і НУОЗ України імені П.Л. Шупика.

У конференції, яка відбудеться в режимі онлайн, братимуть участь провідні вітчизняні спеціалісти-аритмологи Ю.І. Карпенко, Д.Є. Волков, А.В. Ягенський, С.В. Федоров, О.З. Парацій, Б.Б. Кравчук, Д.А. Лашкул. Програма конференції додається. До участі в конференції запрошуються лікарі-кардіологи, лікарі з функціональної діагностики, терапевти, співробітники науково-дослідних інститутів, а також кафедр медичних університетів та факультетів післядипломної освіти, на яких здійснюється навчання лікарів з функціональної діагностики і кардіології. Конференція відбудеться у режимі онлайн, усі учасники отримають сертифікати встановленого зразка.

Для отримання доступу для участі в конференції до 16 листопада потрібно заповнити реєстраційну форму, яка включає Вашу електронну адресу, за посиланням: https://forms.gle/V1BAhUBntUGNhLom6. Cлідкуйте за подальшою інформацією щодо конференції на сайті www.fd.org.ua, а також на сторінці кафедри функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика у соціальній мережі Facebook!

Для участі у конференції перейдіть будь ласка за посиланням:

17 листопадаhttps://youtu.be/Y7gcdNgjm7k

18 листопадаhttps://youtu.be/ppKIrUqVlAQ

Програма конференції.

З повагою,

Генеральний директор ДУ «Інститут серця МОЗ України»,

член-кореспондент НАМН України, професор Тодуров Б.М.

Завідувач кафедри функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика професор Жарінов О.Й.