Фахова школа «Методи діагностики ішемії міокарда. Показання для коронарографії і реваскуляризації»

Шановні колеги, запрошуємо Вас взяти участь у фаховій школі „Методи діагностики ішемії міокарда. Показання для коронарографії і реваскуляризації”, яка відбудеться в Інституті серця МОЗ України у гібридному форматі 23 травня 2023 року.

Тематика школи охоплює сучасні підходи до діагностики гострої та хронічної ішемії міокарда, визначення доцільності коронарографії та реваскуляризації, методи ведення пацієнтів після реваскуляризаційних втручань. Викладення матеріалу школи буде базуватися на даних доказової медицини та включає обговорення клінічних прикладів. Лекторами є провідні фахівці ДУ «Інститут серця МОЗ України» та розташованих на його клінічній базі кафедр НУОЗ України імені П.Л. Шупика.

Для отримання доступу до перегляду школи в режимі онлайн необхідно не пізніше ніж 20 травня заповнити реєстраційну форму за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1279hTzR40kuh3FBXZHfyMZRId3AVLBvFoongw9K2B-s

Школа буде зареєстрована Центром тестування при МОЗ України як захід з БПР лікарів різних спеціальностей. Усі учасники, які успішно пройдуть тестування за підсумками школи, отримають сертифікат 10 балів БПР. Доступ для заповнення форми тестування слухачів буде оприлюднено під час заходу.  

Бажаємо успішного інтерактивного навчання у новому форматі безперервного професійного розвитку лікарів!

Посилання для участі – https://youtube.com/live/lqX3hFFo0x8?feature=share

Програма доступна за посиланням – https://fd.org.ua/wp-content/uploads/2023/04/Фахова-школа-23-травня-2023.pdf

З найкращими побажаннями,

Генеральний директор ДУ «Інститут серця МОЗ України» член-кореспондент НАМН України професор Б. Тодуров

Завідувач кафедри функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика професор О.Жарінов