Цикл ТУ « Основи ультразвукового дослідження серця та судин » (16.06-30.06.2022)

Шановні колеги! Запрошуємо Вас на контрактний цикл тематичного удосконалення «Основи ультразвукового дослідження серця та судин», який буде проходити на кафедрі функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика в очному форматі з 16 червня до 30 червня 2023 року (кількість слухачів – 10).

Програма циклу охоплює основи ультразвукового дослідження серця, оцінку розмірів камер, структури і функції клапанів серця, ехокардіографічну діагностику найбільш поширених набутих вад серця, хвороб міокарда, перикарда, оцінки функції клапанних протезів, ультразвукового дослідження артерій і вен. Будуть детально розглянуті основні принципи оцінки структури і функції серця (типи геометрії лівого шлуночка, оцінка клапанного апарату,  оцінка систолічної та діастолічної функції лівого шлуночка, оцінка тиску в легеневій артерії та ін.) аспекти ехокардіографічної діагностики та ведення пацієнтів із серцевою недостатністю, кардіоміопатіями, легеневою гіпертензією, вродженими вадами серця.

Контрактну путівку на цикл можна придбати у секторі тематичного удосконалення НУОЗ України імені П.Л. Шупика (Київ, вул. Дорогожицька 9, 1-ий поверх адміністративного корпусу, к. 10 А,  Наталія Миколаївна, телефон для довідок (044) 2054825), або через систему електронної реєстрації https://nuozu.edu.ua/nv/elektronna-reiestratsiia (оформлення буде можливе з 01.06.2023р.).

     Необхідні документи для реєстрації на навчання:

  1. Путівка.
  2. Копія диплому.
  3. Заповнені документи (технологічна картка, анкета слухача – додаються).
  4. Свідоцтво про одруження (у разі зміни прізвища).
  5. Відрядження (за необхідності).
  6. Для викладачів ЗВО – витяг з наказу з місця роботи про направлення на навчання на цикл ТУ.

Очна реєстрація слухачів на клінічній базі кафедри функціональної діагностики у приватній клініці «Мірум» (вул. Північно-Сирецька, 1-3) буде здійснюватися 16.06.2023 р. з 09.30 до 12.00. Куратор циклу – асистент Новіков Євген Вячеславович. Для дистанційної реєстрації потрібно якісно відсканувати зазначені документи та відправити на адресу  doctornovikov@ukr.net з позначкою «Документи для реєстрації на цикл ТУ», для забезпечення зворотного зв’язку потрібно обов’язково вказати Ваш контактний номер мобільного телефону та адресу е-mail.  Також Ви можете надіслати документи Новою поштою з доставкою на адресу: м. Київ, вул. Івана Виговського 24, відділення Нової пошти №85 – для Новікова Євгена Вячеславовича, – тел. 095 4139678.

Графік занять і навчальні матеріали буде розіслано на електронні скриньки слухачів.

Після закінчення циклу ТУ кожному слухачу буде видано посвідчення встановленого зразку (50 балів безперервного професійного розвитку). Його оригінал можна буде отримати поштою або особисто на кафедрі (після узгодження часу отримання).

Контактні дані співробітників кафедри:

Куратор циклу асистент Новіков Є.В.– тел. (095) 4139678, E-mail: doctornovikov@ukr.net  

Завуч кафедри доцент Куць В.О. – тел. (050) 3836985,  E-mail: kutsva@ukr.net

Завідувач кафедри професор Жарінов О.Й. – тел. (050) 3154069, E-mail: oleg_zharinov@hotmail.com