Дні аритмології в Києві 16-17 листопада 2023 року

Шановні колеги! Інститут серця МОЗ України і Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика запрошують Вас взяти участь у ХV щорічній науково-освітній конференції з міжнародною участю “Дні аритмології в Києві”.

Ця конференція завжди є в Україні подією року для безперервного професійного розвитку лікарів різних спеціальностей, які займаються та цікавляться діагностикою і лікуванням порушень серцевого ритму. Наголошуємо, що «Дні аритмології» повертаються до очного формату – в конференц-залі Інституту серця МОЗ України, – із забезпеченням онлайн-трансляції.

У конференції братимуть участь провідні вітчизняні спеціалісти-аритмологи Ю.І. Карпенко, О.С. Сичов, Д.Є. Волков, В.Й. Целуйко, О.А. Коваль, С.В. Федоров, О.З. Парацій, Б.Б. Кравчук, Д.А. Лашкул, М.С. Сороківський та інші. В рамках форуму відбудеться наукове засідання спільно з Міжнародним товариством з холтерівської і неінвазивної електрокардіології з участю іноземних експертів.

Програма конференції додається. До участі в конференції запрошуються лікарі-кардіологи, лікарі з функціональної діагностики, терапевти, лікарі-інтерни. Конференція є заходом з БПР лікарів.

Для отримання доступу для участі в конференції до 14 листопада потрібно заповнити реєстраційну форму, яка включає Вашу електронну адресу, за посиланням: https://forms.gle/FoXmJQK6D7VPdqVa9. Cлідкуйте за подальшою інформацією щодо конференції на сайтах www.fd.org.ua, www.heart.kyiv.ua, а також на сторінці кафедри функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика у соціальній мережі Facebook!

З повагою,

Генеральний директор ДУ «Інститут серця МОЗ України»,

член-кореспондент НАМН України, професор Тодуров Б.М.

Завідувач кафедри функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика професор Жарінов О.Й.

Для отримання доступу для участі в конференції до 16 листопада потрібно заповнити реєстраційну форму, яка включає Вашу електронну адресу, за посиланням: https://forms.gle/FoXmJQK6D7VPdqVa9. Cлідкуйте за подальшою інформацією щодо конференції на сайтах www.fd.org.ua, www.heart.kyiv.ua, а також на сторінці кафедри функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика у соціальній мережі Facebook!

З повагою,

Генеральний директор ДУ «Інститут серця МОЗ України»,

член-кореспондент НАМН України, професор Тодуров Б.М.

Завідувач кафедри функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика професор Жарінов О.Й.