Стратегічне партнерство заради навчання лікарів

У 2023 році почалась активна співпраця між Національним університетом охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика та однією з найсучасніших приватних клінік м. Києва – лікувально-діагностичним центром MIRUM Clinic. Між установами підписано ряд угод та меморандумів, які визначають широкий спектр діяльності в галузі навчання лікарів та наукових досліджень.

MIRUM Clinic стала, зокрема, клінічною базою кафедри функціональної діагностики. Це дозволяє вдосконалювати теоретичні знання та практичні навички лікарів клініки і слухачів кафедри, забезпечуючи їм доступ до сучасного обладнання, теоретичного та практичного досвіду. Клініка забезпечена високотехнологічним устаткуванням, таким як експертна ультразвукова техніка, комп’ютерний та магнітно-резонансний томографи. Для навчання та підвищення кваліфікації фахівців використовуються сучасні навчальні класи та мультимедійна конференц-зала.

У 2023 році на базі MIRUM Clinic проведено два очних цикли тематичного удосконалення з ехокардіографії для лікарів з усієї України, тематичний семінар “Предиктори інсульту: виявити та запобігти”, проведено ряд лекцій та практичних занять для лікарів клініки і слухачів циклу спеціалізації з функціональної діагностики.

Щиро дякуємо нашим партнерам за вагомий внесок у підвищення рівня післядипломної медичної освіти. Бажаємо подальших успіхів у спільних проєктах та нових досягнень на благо України!