Спеціалізація з функціональної діагностики

Напередодні Різдвяних свят на кафедрі функціональної діагностики закінчився тримісячний цикл спеціалізації, який проходив у змішаному форматі. За обсягом викладеного матеріалу та різноманітністю форм навчання цикл спеціалізації завжди є найбільшим випробуванням для колективу кафедри протягом року.

На циклі було зареєстровано 44 слухачі з Київської, Чернігівської, Житомирської, Чернівецької, Сумської, Полтавської, Хмельницької, Львівської областей та Закарпаття. Серед слухачів були лікарі з функціональної діагностики, кардіологи, лікарі загальної практики, педіатри та неврологи.

Найбільше уваги було приділено навчанню з методів функціональної діагностики: електро- і ехокардіографії, амбулаторного моніторування ЕКГ, навантажувальних проб, електроенцефалографії. Слухачі циклу стали активними учасниками проведених на базі кафедри у режимі онлайн двох науково-практичних конференцій, кількох фахових шкіл і тематичних семінарів.

Про збереження високої планки підготовки лікарів-спеціалістів з функціональної діагностики свідчило успішне складання всіма слухачами комп’ютерного іспиту та підсумкового семінару-екзамену. Під час заключної конференції слухачі висловили вдячність співробітникам кафедри і Університету за можливість якісного навчання та вдосконалення.

         З огляду на значну кількість бажаючих з різних регіонів України, 26 грудня на кафедрі починається ще один контрактний цикл спеціалізації з функціональної діагностики.